Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Centre de zi de recuperare pentru copii – descrierea programului

centre_terapie_fundatia_fara

Experienţa FARA în lucrul cu copiii cu nevoi speciale complexe a început în 2007, când primul centru de recuperare FARA şi-a deschis porţile în Bucureşti, în sectorul 3. Un an mai târziu, tot aici a început primul program de intervenţie timpurie la domiciliu, cu o echipă formată din doi psihologi.
În 2010, ca răspuns la nevoia de educaţie specială şi recuperare din judeţul Suceava, s-a înfiinţat Centrul de zi din comuna Baia, care s-a extins ulterior şi în oraşul Fălticeni. In 2011, Centrul pentru copii cu tulburări de spectru autist a fost deschis în oraşul Suceava, iar în 2014 s-a extins, devenind Centrul de zi de recuperare "Emanuel".
Din anul 2007, peste 200 de copii cu nevoi speciale şi familiile lor au beneficiat de serviciile oferite de FARA.
În cadrul comunităţii, toate cele trei proiecte existente oferă modele de bună practică prin serviciile oferite şi prin rezultatele obţinute. Promovăm integrarea socială prin susţinerea copiilor în a-şi atinge potenţialul maxim şi oferim suport şi îndrumare familiilor lor.

În prezent, funcționează două centre de zi de recuperare pentru copii:

În 2018, vom deschide în București un nou centru de recuperare pentru 40 de copii cu nevoi speciale.

Găsiți aici pliantul proiectului ”Centre de recuperare pentru copii cu nevoi speciale”

Sprijiniți copiii cu nevoi speciale ce vin la Centrele de zi de recuperare ale Fundației FARA, donând jucării pentru dezvoltare, jucării de stimulare, saltele de gimnastică, trambulină de interior, cd-player, proiectoare bebelusi (pentru stimulare senzoriala), bile colorate plastic (pentru piscina cu bile), hârtie colorată și creponată și alte obiecte care pot fi folosite pentru a-i ajuta pe copii în recuperarea lor. Pentru mai multe detalii contactați igiurisici@faracharity.ro.  
DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.