Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Vreau să donez

vreau_sa_donez

Fiecare viaţă salvată este un miracol. Fiecare dintre noi poate face mai mult.

Puteţi ajuta un copil să zâmbească, să meargă, să înveţe, să spere la un viitor mai bun. Chiar cu o sumă mică puteţi face o diferenţă uriaşă în viaţa acestor copii care au fost abandonaţi, neglijaţi şi abuzaţi. Donaţia dumneavoastră poate contribui nu numai la asigurarea nevoilor de bază, cum ar fi hrană, îmbrăcăminte sau rechizite, ci ne poate ajuta să oferim mai multor copii o familie, ceea ce mulţi dintre ei nu au cunoscut niciodată.

Donaţii unice
Puteţi face o donaţie unică, prin transfer bancar (găsiţi mai jos informaţii despre conturile noastre) sau direct cu cardul de credit, accesând www.faracharity.ro/doneaza

Fiți fundraiserul nostru pe platforma Galantom! Fundația FARA și-a creat profil pe Galantom.ro unde puteți să ne susțineți fie printr-o donație, fie devenind fundraiser pentru noi. Detalii aici: http://fara.galantom.ro/

Donaţii recurente
Prin intermediul unei donaţii lunare ne puteţi ajuta să oferim o viaţă mai bună copiilor FARA nu doar astăzi, ci în fiecare zi. Contribuţiile dumneavoastră vor fi cumulate cu ale altor donatori, iar fondurile rezultate ne vor permite să dezvoltăm programele pe care le derulăm şi să schimbăm în bine, pe termen lung, viaţa şi mai multor copii şi tineri dezavantajaţi. La fel ca în viaţa fiecăruia dintre noi, un venit lunar este esenţial pentru asigurarea unui flux constant şi predictibil de fonduri – pentru FARA aceasta înseamnă că vom putea planifica pe termen mai lung şi implementa în mod mai eficient proiectele la care lucrăm. Iar pentru copiii şi tinerii pe care îi îngrijim, asta înseamnă un viitor mai sigur şi mai luminos.

Iată cum puteţi proceda
Autentificaţi-vă în contul dumneavoastră de online banking.
Setaţi Plată Recurentă Online, Ordin de Plată Programat, Transfer Programat (numele tranzacţiei poate varia în funcţie de bancă) .
Introduceţi suma, perioada (de exemplu 12 luni) și frecvenţa (lunar).
Introduceţi detaliile beneficiarului (aflate mai jos):

Nume beneficiar                        Fundaţia FARA
Cod Fiscal                                 33553562
IBAN                                        RO02RNCB0090142826750001
Banca                                       BCR Filiala Lipscani

Pentru donații în obiecte, găsiți informații aici: http://www.faracharity.ro/vreau-sa-ma-implic/donez-obiecte 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la vlacureanu@faracharity.ro.© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.