1 Iunie si programele „Combaterea Saraciei prin Educatie”

Unul dintre programele pe care le avem in cadrul Fundatiei FARA este chiar cel de ”Combatere a Saraciei prin Educatie”. Si ce ocazie mai buna de a avea activitati interactive cu copiii decat cu ocazia sarbatorii de 1 Iunie.

Copilaria este perioada in care traim cu intensitate fiecare intamplare si in care asimilam si construim baza de informatii care ne ajuta sa ne dezvoltam ulterior ca adulti.

Cu ocazia Zilei Copilului, copiii din programele de “Combatere a Saraciei prin Educatie” au sarbatorit prin activitati care le dezvolta abilitatile comunicative, artistice si, de ce nu, culinare.

Nu au lipsit recitalul de poezii, vizionarea imaginiilor de cand copiii erau bebelusi – un moment simpatic si plin de emotie atat pentru cei mici, cat si pentru parintii acestora. Unul dintre momentele indragite din zi a fost inaltarea de baloane, dar si degustarea delicioaselor torturi pe care copiii insisi le-au facut.

Ne place sa construim amintiri frumoase alaturi de copii si ziua de 1 Iunie sigur va ocupa un loc pe cinste in albumul vietii lor.

“Toti oamenii mari au fost candva copii ,dar putini dintre ei isi mai aduc aminte,, -Antoine de Saint Exupery

Foto: Arhiva personala

Distribuie pe:

Articole inrudite după: ,