Am deschis noul centru de recuperare pentru copii cu dizabilități!

Pentru că luna decembrie este luna cadourilor, Fundația FARA dăruiște o șansă la recuperare copiilor cu dizabilități, prin deschiderea noului nostru Centru de Recuperare Rafael din Popești Leordeni, județul Ilfov.

Serviciile oferite de acest centru sunt: activități educaționale individuale și de grup, socializare, stimulare senzorială, logopedie și kinetoterapie, ce sunt destinate copiilor cu vârste între 0 și 12 ani.  Centrul este localizat pe strada Anton Pann 6A, la doar 15 minute distanță de Piața Sudului din București și este singurul serviciu gratuit destinat recuperării copiilor, pe întreaga arie a județului Ilfov.

Rafael este al treilea centru de recuperare din cadrul Fundației FARA și încercăm să urmăm aceeași formulă a succesului de până acum, având ca misiune integrarea copiilor cu nevoi speciale într-o formă de educație corespunzătoare nivelului de dezvoltare și incluziunea socială a acestora, precum și creșterea calității vieții lor, prin desfășurarea de activități adaptate și individualizate de recuperare, stimulare, educație și socializare.

Acest centru a fost deschis prin contribuția Fundației Comunitare București prin campania Swimathon București 2018 și a celor care ne-au reprezentat în competiția de înot, bunilor noștri prieteni de la Compania Oracle, donatorilor individuali cu suflet mare. Vă mulțumim tuturor, datorită vouă avem un centru complet dotat și primitor cu cei mici.

Pentru înscrieri și informații suplimentare ne găsiți la : 0748.338.349 sau pe email la igiurisici@faracharity.ro

Programul Centrului este de Luni până Vineri, între orele 08:00 și 16:00, vă așteptăm cu drag, iar până atunci vă invităm să faceți un tur virtuală al centrului nostru, urmărind galeria de mai jos!

Sală de primire:

  

Sala de activități individuale:

Sală Kinetoterapie:

Sală activități de grup:

 

Terapie Senzorială:

Logopedie:

Distribuie pe:

Articole inrudite după: , ,