Festivalul recoltei

Frunze cărămizii, adieri răcoroase, aroma plăcintei de dovleac și coloritul splendid al roadelor autumnale, însumează frumusețea toamnei văzută prin ochii oricărui beneficiar al Fundației FARA. Și dacă tot ne place acest anotimp colorat, de ce să nu îl și sărbătorim?

Festivalul recoltei a fost serbat într-un mod sau altul, pe la toate Centrele Fundației FARA!

La Programele de Eradicare a Sărăciei prin Educație, copiii au pictat dovleci fermecați și au susținut un adevărat carnaval!

Copiii de la Centrul Sf. Tereza au sărbătorit „Ziua Dovleacului”! De la desene, colaje, paie de băut și până la decorarea fructului în sine, tematica aleasă de copii a fost dulce și portocalie!

La finalul activității, aceștia au făcut o parada cu dovlecii realizați de ei și apoi i-au așezat pe treptele Centrului pentru a-i întâmpina atunci când vin la terapie.

La Casa de tip familial Sf. Gabriel, s-a dat startul cioplitului de dovleci! Care mai de care mai dibaci, copiii au creat cele mai expresive chipuri pentru fructul portocaliu. Recompensa muncii lor a fost atunci când au aprins lanternele create. O frumusețe!

Chiar și tinerii Centrului de tranzit din Popești Leordeni au participat la Festivalul Recoltei, demonstrând faptul că niciodată nu ești prea mare pentru a te bucura frumusețea acestui anotimp!

Distribuie pe:

Articole inrudite după: