FUNDAȚIA FARA la Swimathon 2018 – o experiență minunată încununată de succes

Sâmbătă, 30 iunie, Fundația FARA a participat cu proiectul Fii Supereroul copiilor cu dizabilități! la evenimentul Swimathon 2018 organizat de Fundația Comunitară București.

Competiția cu scop caritabil a adus la un loc 25 de oameni minunați care au strâns fonduri și au înotat pentru a contribui la deschiderea în Popești Leordeni, lângă București, a unui centru de recuperare pentru copii cu dizabilități. Datorită lor, 30 de copii din jud. Ilfov și București vor beneficia gratuit de servicii de recuperare.

A fost o experiență unică care ne-a arătat, încă o dată, importanța solidarității și compasiunii. Dintre prietenii noștri, 11 au fost copii cu vârste pornind de la 7 ani. Ei au înotat cu o voință extraordinară pentru ca cei asemenea lor, dar mai puțin norocoși, să primească o șansă la viață mai bună.

În timpul competiției și în orele ce au urmat, obiectivul financiar pentru această campanie a fost atins iar suma strânsă a depășit 27 000 lei. Acest fapt se datorează prietenilor noștri înotători care și-au dăruit timpul, energia, resursele financiare, și-au mobilizat cunoscuții și familiile, pentru a schimba vieți și a dărui zâmbete.

Vă prezentăm Supereroii noștri:

Echipa Aquamen și Aquawoman
Echipa Prietenii FARA
Echipa Supereroii FARA
Echipa Supereroii Bluemarin și Supereroii Bluemarin 2 (Bluemarin Sport Club)

Dragii noștri, vă mulțumim! Denumirea de „supereroi” vi se potrivește de minune!

Mulțumim Centrelor de recuperare Sf. Tereza și Emanuel din jud. Suceava pentru bannerele folosite în galerie și mesajele de susținere pentru înotători trimise de copii și părinții lor!

Mulțumim copiilor din Casa Sf. Gabriel și tinerilor din Centrul de tranzit de tip Foyer din Popești Leordeni pentru susținerea în tribună în timpul competiției!

Mulțumim Fundației Comunitare București pentru oportunitatea pe care ne-a oferit-o prin participarea la acest eveniment!

Distribuie pe:

Articole inrudite după: ,