Haideți, copii, la școală! Un nou an școlar a început cu succes în Bahna Arini și Basarabi

Când unii copii își doresc să primească cele mai noi jucării, electronice sau haine moderne, există mulți alții pentru care fericirea înseamnă cu totul altceva.

Este și cazul copiilor din satele Basarabi și Bahna Arini, comuna Preutești, județul Suceava. Provenind din familii nevoiașe, ei învață de mici că singura șansă de a-și depăși condiția este dată de accesul la educație și învățătură. Lupta pentru traiul de zi cu zi și lipsa banilor provoacă în părinți durerea de a nu-și putea susține copiii la școală și de a le îmbunătăți viitorul.

Pentru acești copii și familiile lor, Fundația FARA derulează programul de combatere a sărăciei prin educație  prin care susține integrarea școlară și combaterea abandonului școlar.

Anul școlar 2018-2019 a început în Bahna Arini și Basarabi cu mare bucurie. Donațiile de ghiozdane, penare, caiete, uniforme, toate noi, le-au adus elevilor noștri o bucurie mai mare decât orice jucărie. Întrebați de ce sunt atât de fericiți, au răspuns: „Pentru că vom putea merge și anul acesta la școală. Învățăm multe lucruri și, când vom fi mari, vom face lumea mai bună”.

Mulțumim voluntarilor de la compania Oracle pentru susținerea pe care ne-au oferit-o în asigurarea celor necesare unui nou an școlar, încurajând astfel copiii pentru care școala reprezintă cea mai mare bucurie și speranță.

Puteți susține elevii din Bahna Arini și Basarabi să își continue drumul către un viitor mai bun prin donația de rechizite noi sau financiar, contactându-ne  la office@faracharity.ro.

Distribuie pe:

Articole inrudite după: