Înotând într-un ocean de bine – Swimathon 2019

29 iunie a marcat ziua Competiției de înot a Swimathonului. Echipele FARA s-au prezentat la apel, dând din mâini și din picioare, făcând valuri și dând sfoară în țară despre nevoia recuperării gratuite a copiilor cu dizabilități. Suntem extrem de mândri de fiecare persoană individuală care prin strădanie și determinare, s-a implicat trup și suflet în acest proiect și care până pe data de 31 iulie, când Swimathon 2019 va lua sfârșit, va lupta pentru ca acești copii cu dizabilități să primească o șansă în plus la recuperare!

În ordinea în care au făcut valuri, cu mândrie și recunoștință, vă facem parada oamenilor de omenie:

Bluemarin 2001, Bluemarin 2002, Bluemarin 2003, echipe formate din prichindei bluemarinari și căpitanii lor, instructori multiplu-medaliați și persoane minunate de la Academia de înot Bluemarin 2000, care pentru al doilea an consecutiv ne sunt alături!

A patra echipă la apă, Curajoșii FARA, au fost cei care au înfruntat neînfricați apele Swimathonului și care ne inspiră și pe noi să lăsăm frica la o parte și să ne bucurăm din plin de aventurile vieții!

Iar pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, Prietenii FARA ne-au demonstrat pentru al doilea an consecutiv, ca pe ei mereu ne vom putea baza și pentru că ei sunt mereu gata să facă valuri pentru copiii cu dizabilități!

Ultimii, dar cu siguranță nu cei din urmă, ci oamenii care poartă visul copiilor cu dizabilități mai departe, Visătorii FARA! Energia lor, simțul de aventură și prietenie, încă se resimte la FARA.

Lor, tuturor, mic și mare, le datorăm recunoștința, încrederea și respectul nostru! Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru noi și copiii noștri, vă mulțumim pentru că faceți parte din Familia FARA!

Distribuie pe:

Articole inrudite după: