Iubirea se trăiește

În data de 19 iulie, cel mai mare și probabil cel mai important eveniment al Fundației FARA, din acest an, s-a desfășurat la Cacica, în Suceava.

Pornind de la cel mai important concept al existenței noastre, iubirea, întrunirea de la Cacica a dorit să pună în practică și în mișcare această energie vitală. Deși există varii motive pentru care am ales să facem ceea ce facem la FARA, aceeași caracteristică se regăsete în motivațiile noastre, ale tuturor: Iubirea de aproape. Iar pentru că una e să zici că iubești și alta e să o faci, noi am decis să o trăim împreună și s-o lăsăm să ne umple, așadar, pentru o zi, am trăit împreună iubirea ce ne leagă și care ne alimenteză munca noastră!

Împreună cu colegii noștri, cu copiii și tinerii ce înglobează misiunea sufeletelor noastre și alături de Jane Nicholson, fondatoarea și președinta Fundașiei FARA, dar și cu prietenii noștri dragi care împărtășesc aceleași valori și același țel profesional – Asociația Iubește-mă așa cum sunt, ne-am adunat la casa de vacanță de la Cacica, lăsându-ne scăldați în sentimentul de apartenență la ceva mult mai mare decât oricare dintre noi și niciodată n-am fost mai energici și mai împunterniciți decât în acea clipă când am fost împreună cu toții, nedespărțiți de granițele ce ne separă de obicei.

Cei mai norocoși dintre noi au avut oportunitatea să rostescă ceea ce îi face recunoscători, restul am ascultat și am vibrat la unison, în asentiment.

Iar pentru că iubirea devine aur atunci când este împărtășită, Marșul Iubirii a pornit și s-a răspândit în toată localitatea. Cu pancarte reprezentative fiecărui modul al Fundației FARA, gânduri bune au fost împărtășite din partea copiilor și tinerilor: fără familie, fără adăpost, defavorizați și aflați în dificulate, cu dizabilități, dar care în schimbul a tot ceea ce nu au, dețin cea mai de preț și valoroasă nestemată: IUBIREA

Distribuie pe:

Articole inrudite după: