Livada Oracle

Totul a început în 2016, când voluntarii Oracle, prieteni dragi și mult iubiți ai Fundației FARA, au vizitat printre altele, Casa Sf. Maria pentru tineri cu dizabilități. Cu ei au adus și ceea ce s-a adeverit a fi o nouă tradiție, un cadou viu, mai presus de cuvinte, 50 de pomi fructiferi pe care i-au plantat împreună cu tinerii noștri.

Cu atenție la detalii și cu multă răbdare, prietenii Oracle au împărtășit secretele cultivării propice, învățându-i pe tineri despre grija și respectul necesare formării unei livezi pe cinste.

În 2018, primele roade au brodat crengile încă firave ale pomilor, fructul muncii și al pasiunii fiind ăl mai dulce dintre toate. Anul acesta, Livada Oracle numără 90 de pomi diversificați, meri, peri, vișini și caiși, de toate pentru orice pofticios, iar tinerii noștri nici că-ar putea fi mai încântați!

Pe lângă gemuri și dulcețuri, fructele din livadă sunt integrate în dieta zilnică a celor de la Casa Sf. Maria, un regim alimentar natural fiind prima treaptă în planul sănătății tinerilor noștri.

Așadar, Livada Oracle, cel mai de preț dar al tinerilor noștri, trăiește și crește, an de an, dăruind sănătate pură!

Mulțumim prietenilor noștri dragi, voluntarilor Oracle, pentru grija și loialitatea pe care ne-o oferă necontenit și pentru că fac parte din Familia FARA!

Distribuie pe:

Articole inrudite după: