Oaspeți dragi în zilele mărțișorului

În primele zile din martie, Casa Sf. Gabriel s-a umplut de oaspeți. Copiii știau că vor avea vizitatori, așa că s-au pregătit serios. Cătălin și-a pus sacoul de sărbătoare, Sorina, Ionela și Camelia, membre în trupa locală de dans popular și-au pus batice tradiționale în cap, iar cei mai mari au ales să fie pur și simplu gazde bune. Cu toții s-au gândit din timp cum să-i distreze pe noii prieteni ai casei. Așa că, momentul intrării în curtea casei Sf. Gabriel a juranlistei Cosmina Tudosă, de la Totul despre mame și a bloggeriței Irinel Constantinescu Martin care scrie pe The Lavenderist a coincis cu implicarea în jocurile copiilor. Puțin fotbal, niște baba-oarba, o ciuleandră și Irinel cu Cosmina au devenit parte din familie.

La momentul sosirii Cristinei Stănciulescu, copiii au ”adoptat” câte un oaspete pentru a-i fi ghid prin casăși apoi nu s-au dezlipit de el până la plecare. Întâlnirea a avut loc în contextul aniversării a 25 de ani de activitatea a Fundației FARA.

Jane Nicholson, fondatoarea FARA, a fost gazda acestei întâlniri și discutat cu oaspeții despre ce reprezintă 2016 pentru Fundație și ce evenimente pregătim în această primăvară.

Deși despărțirile au fost dificile, oaspeții au primis cp vor reveni în vizită cu prima ocazie. Cosmina Tudosă a revenit chiar în primul weekend, iar despre cum a văzut ea această întâlnire puteți citi aici.


Articole înrudite după: 25ani

Distribuie pe:

Articole inrudite după: