Swimathon București 2019

Copiii cu dizabilități câștigă abilități

În vara anului 2018, am participat pentru prima oară la Swimathon București. Ne-am bizuit pe oameni cu suflet mare și cu motivație intrinsecă la fel de puternică ca și a noastră, iar acei oameni au ajuns să fie Supereroii FARA, despre care ne amintim cu drag.

Super înotătorii noștri au dat tot ce-au putut iar dacă noi am cerut, la final ne-am ținut de cuvânt! În urma Swimathon 2018, a luat naștere Centrul de recuperare Rafael pentru copii cu dizabilități! Fondurile câștigate în urma acestei competiții au contribuit la înființarea și dotarea singurului serviciu gratuit ce deservește copiii din Ilfov- București și împrejurimi.

Anul acesta, Swimathon București 2019, reprezintă o oportunitate la fel de mare ca și cea din 2018, o oportunitate de care dorim să profităm la maxim! Centrul Rafael își desfășoară activitatea încă de la sfârșitul anului trecut, împreună cu copiii noștri creștem și ne dezvoltăm, însă odată cu noi crește și cerința serviciilor pe care le oferim. În această vară, prin intermediul Swimathon și cu ajutorul înotătorilor-fundraiseri din echipele FARA, dorim să adunăm suma de 20.000 de lei, ce va permite ca 40 de copii cu dizabilități să beneficieze de recuperare gratuită, astfel având șansa de a deprinde și dezvolta noi abilități!

În momentul de față, suntem în căutare de eroi! Oameni viteji și cu spirit de aventură, gata să se îmbarce alături de noi, în ceea ce cu siguranță va fi o peripeție de neuitat.

Fii tu acela care îi ajută pe cei mici să câștige abilități! Înoată pentru noi și ajută-ne să strângem fondurile necesare împlinirii a 40 de vise!

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre competiția Swimathon și despre proiectele participante, găsești mai multe aici.

Pentru a afla mai multe despre proiectul „Copiii cu dizabilități câștigă abilități” accesează aici sau contactează-ne prin email:

igiurisici@faracharity.ro

alexpapa@faracharity.ro

Sau prin telefon la numarul 0784.171.279

Alătură-te echipei FARA! Împreună vom face valuri!

Distribuie pe:

Articole inrudite după: